Ваша корзина пуста.

Попробовать

Oвочева лазанья

Время на подготовку : До 20 минут
Total time : До 20 минут
Ингредиенты:
  • 300 г м'якого сиру
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • сіль
  • 5 помідорів
  • 1 цукіні
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. масла
  • 12 шт. листів лазаньї
  • 2 солодких перці
  • 100 г пармезану
  • 1 яйце
  • прованські трави
ПРИГОТОВЛЕНИЕ::

Рецепт от участницы конкурса рецептов Делимано Шеф Марты Муцин

Шаг 1

Соус: розтопити на сковороді масло, додати борошно та помішувати до отримання золотистої суміші, помалу вливати молоко та помішувати на маленькому вогні до отримання густої маси, посолити та додати мускатний горіх.

Шаг 2

Цибулю і цукіні почистити. Перець розрізати навпіл, видалити серцевину. Помідори обдати окропом, очистити від шкірки. Нарізати всі овочі кубиками. Розігріти в сковородці оливкову олію, обсмажити цибулю 4 хв. Додати цукіні і перець, посолити і тушити протягом 10 хв. Додати помідори, прованські трави і тушити ще 10 хв.

Шаг 3

Перемішати сир з яйцем, посолити. Вмішати сир до соусу бешамель та добре вимішати.

Шаг 4

Форму змастити маслом та викласти на дно половину листів лазаньї. Потім викласти шар овочів та полити соусом, знов викласти листи лазаньї, овочі, соус і так поки вистачає начинки. Верхній шар викласти лазанью, полити залишками соуса викласти кільця помідорів та посипати натертим пармезаном.

Шаг 5

Поставити в духовку, нагріту до 220 С. Накрит,и лазанью фульгою і готувати 30-40 хв. За 10 хв. до готовності зняти фольгу для утворення хрусткої скоринки.

Author : Марта Муцин